1.4 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 4:34
No menu items!

Jang Keun-suk, prinţul Asiei

spot_img

Jang Keun-suk, prinţul Asiei

Născut în Coreea de Sud, cântăreţ, actor şi model, Jang Keun este faimos pentru rolul de lider al trupei Hwang Tae Kyung, dar şi pentru rolurile din drama „Ești frumoasă” şi din serialul de comedie romantică „Mary n-a dormit toată noaptea”.

Keun a început să lucreze ca model la vârsta de cinci ani, apoi a debutat în televiziune ca actor. A studiat la Colegiul Nelson în Noua Zeelandă, unde a învățat limbile engleză și japoneză. Prima ofertă de muncă, rolul în serialul „Nonstop 4”, l-a adus înapoi în ţara natală, unde s-a dedicat în totalitate carierei de actor.

A cucerit publicul din Praga, având un real succes cu rolul din filmul „Îndrăgostiţii”. Curând, după aceasta, a făcut saltul pe marele ecran, cu filmul horror japonez „un apel ratat”, în rolul unui băiat surd şi a învățat limbajul semnelor. După diverse roluri în multiple filme, criticii de film şi cinefilii l-au felicitat cu brio.

Aruncat în lumea muzicii rock, şi-a demonstrat talentul şi pe această scenă, câştigând foarte mulţi fani cu personalitatea sa deschisă și talentul în dans tectonic. Primul său single, “Lasă-mă să plâng”, a fost lansat de Pony Canyon, în Japonia şi a debutat pe primul loc în topuri, fiind unic ca provenienţă şi stil şi câştigând premiul „cel mai bun artist nou” şi Discul de Aur.

 

Roxana Mera