15.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 2:09
No menu items!

Jaf la un oficiu poștal din Medgidia: Hoții au furat casa de bani și o autoutilitară

spot_img

Posta-Romana-oficiu

Un oficiu poștal din Medgidia a fost jefuit, în noaptea de joi spre vineri, hoții furând casa de bani în care era suma de circa 470.000 de lei și o autoutilitară a instituției.

Din primele verificări efectuate a reieșit că în oficiul poștal s-a pătruns prin forțarea ușii de la intrare, în condițiile în care sistemul de alarmare cu care era prevăzută unitatea nu ar fi funcționat.

„Pe jos au fost găsite răvășite mai multe dosare și documente. Casa de bani furată a fost aruncată pe fereastră. (…) Hoții au găsit cheile unei autoutilitare și au furat și această mașină din garajul oficiului poștal”, au declarat anchetatorii.

Cercetările sunt în derulare și au fost constituite filtre ale poliției pe unele dintre șoselele din județ.

O autoutilitară care pare a fi cea furată de la un oficiu poștal din Medgidia a fost găsită vineri în localitatea Castelu, fiind anunțați polițiștii.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, urmează să se facă cercetări la fața locului.

Polițiștii au efectuat în 2013 mai multe verificări la respectivul oficiul poștal cu privire la respectarea prevederilor legale în ceea ce privește paza bunurilor și a obiectivelor.

A.V.