3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022 - 9:14
No menu items!

Jaf la un cazinou din Galaţi. Atacatorii au furat peste 11.000 de lei

spot_img

politia

Două persoane cu fețele acoperite cu cagule au jefuit un cazinou din Galaţi, unde au intrat cu un pistol airsoft şi au tras trei focuri de armă. Tâlharii au furat peste 11.000 de lei, din două casete de valori.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici, jaful a fost comis în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 23.30, la un cazinou din cartierul Ţiglina din Galaţi.

„Doi indivizi înarmaţi şi cu feţele acoperite au intrat în cazinou şi au ameninţat-o pe casieră cu un pistol airsoft. Pentru a o intimida, au tras trei focuri de armă şi au sustras din două casete de valori suma de 11.300 de lei. După comiterea jafului, cei doi au dispărut, fiind căutaţi de poliţişti”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, care a precizat că poliţiştii analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale localului.

Potrivit MEDIAFAX, cazinoul la care a avut loc jaful este situat în apropierea Poliţiei Judeţene Galaţi. În momentul atacului, în sala de jocuri se aflau atât angajaţi, cât şi clienţi, dar nu au fost victime.

R.D.