15 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 16:38
No menu items!

Jaf armat la o bancă din Bistrița. Hoțul a fugit cu banii

spot_img

Un jaf armat a avut loc, marţi, la o bancă din Bistriţa, unde un bărbat a intrat şi a furat o sumă de bani, după care a fugit, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit poliţiştilor aflaţi la faţa locului, un bărbat cu un pistol în mână a intrat, marţi, în sediul sucursalei din Bistriţa a unei bănci şi a furat o sumă de bani. Suma nu a fost comunicată deocamdată. Autorul jafului armat are în jur de 30 de ani, iar în momentul jafului purta ochelari de soare şi o şapcă trasă peste faţă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Alexandra Veresejan, a declarat, corespondentului Mediafax, că jaful a fost anunţat la ora 10.27, prin serviciul 112. Conform sursei citate, autorul jafului are în jur de 30 de ani, purta ochelari de soare şi o şapcă trasă peste faţă. Bărbatul a ameninţat-o pe casiera de la un ghişeu, după care a furat o sumă de bani. Alexandra Veresejan a afirmat că angajaţii băncii au reuşit să acţioneze butonul de panică.

Totodată, poliţiştii au fost alertaţi şi de vânzătorea unui chioşc din apropiere, care a declarat că a fost informată, la rândul ei, de o clientă a băncii. Potrivit vânzătorei, o femeie care se afla în bancă şi încerca să îşi plătească rata a venit în fugă şi i-a spus că un bărbat înarmat a intrat în sediul sucursalei şi a ameninţat o casieră să-i dea banii din seif. Clienta băncii a reuşit să fugă şi să ceară ajutorul vânzătoarei de la chioşc, care la rândul ei a sunat forţele de ordine.

Poliţiştii au instituit filtre în întreg judeţul Bistriţa-Năsăud, dar şi în judeţele limitrofe, pentru prinderea autorului jafului armat.

FOTO: Mediafax

Andrei Tudor