4.8 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 7:26

Jaf armat de 1 milion de euro la o bancă din Grecia

spot_img

Jaf armat de 1 milion de euro la o bancă din Grecia

Doi hoţi, dintre care unul de naţionalitate albaneză au comis un jaf armat de 1 milion de euro la o bancă din oraşul Larissa, capitala prefecturii Tesalia, informează publicaţia Greek Reporter, citată de Rbc.

“Doi bărbaţi, cu aspect de clienţi, au intrat în bancă joi, în jurul orei 08:40, iar, apoi, ameninţând personalul cu arme – un pistol şi o puşcă de asalt Kalaşnikov – au sustras o sumă mare de bani. Prin geamul de la mansardă, infractorii au ieşit pe acoperişul clădirii vecine băncii şi au dispărut”.

Surse ale poliţiei

Pentru prinderea celor doi hoţi, puncte de control ale poliţiei au fost desfăşurate în întreaga zonă, iar în căutări a fost implicat şi un elicopter al forţelor de ordine elene. În cursul operaţiunii, poliţiştii au descoperit o maşină carbonizată. În urma verificărilor s-a stabilit că mașina a fost furată din Attica în octombrie 2011, iar în prezent anchetatorii încercând să identifice dacă aceasta a fost folosită în jaful armat din Larissa.

Poliţia a reuşit să identifice pe unul dintre cei doi hoți cu ajutorul camerelor de filmat. Acesta este un cetăţean albanez, care a evadat dintr-o închisoare din Trikala în luna martie 2013. Fotografia sa a fost difuzată de televiziunile elene în emisiunile de ştiri.

C.I.