11.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024 - 23:33
No menu items!

J Lo nu mai cântă în România anul acesta, în lipsa unui spațiu adecvat

spot_img

jennifer lopez concert

Concertul lui Jennifer Lopez ce trebuia să aibă loc pe 14 noiembrie, la Romexpo, se amână pentru anul viitor, fără a se ști o dată anume. Motivul amanarii este suplimentarea de ultima ora a cerintelor tehnice ale turneului european, in special in ce priveste detaliile de scenotehnica.
Managerii divei latino au transmis organizatorilor concertului că Pavilionul Central al Romexpo nu mai corespunde din punct de vedere tehnic cerintelor de producție, iar Bucureștiul nu dispune in prezent de o sală care sa poată găzdui concerte de mare anvergură.
Concertul lui J Lo urmează a fi organizat într-un spațiu exterior, care să permită construirea unei structuri adecvate cerințelor tehnice impuse de scenografia artistei.
Biletele deja vândute vor fi valabile pentru data ce urmează a fi programată. Fanii care doresc totuși să recupereze contravaloarea biletelor cumpărate, o pot face doar la punctele de vanzare de unde au achiziționat tichetele, începând cu data de 5 octombrie și până pe 14 noiembrie 2012 inclusiv.

FOTO eftekasat.net