15 C
București
joi, 8 iunie 2023 - 5:35
No menu items!

Iubitul Ioanei Băsescu, avocatul Radu Pricop, face afaceri cu statul

spot_img

Pricop

Viitorul ginere al lui Traian Băsescu, avocatul Radu Pricop, rămâne conectat la bugetul de stat. Firma avocatului Pricop este norocoasa câștigătoare a unui contract dat de Centrul Național al Cinematografiei, instituție din subordinea Ministerului Culturii, informează cotidianul online Expres Magazin.

Potrivit jurnaliștilor de la publicația menționată, contractul în valoare de  301.920 de euro, fără TVA,  adică 1,328,266.84  de lei, se va derula pe o perioadă de 48 de luni. Așadar firma de avocați „PRICOP & BANU” a fost aleasă de Centrul Național al Cinematografiei pentru servicii de asistență și reprezentare juridică. Contractul a fost alocat prin negociere directă, nu prin licitație, mai notează expresmagazin.ro.

Data atribuirii contractului a fost 29 iulie 2013,  adică în timpul mandatului ministrului Daniel Barbu. Interesant este faptul că a existat o singură ofertă pentru serviciile juridice din partea firmei lui Radu Pricop.

Avocatul este viitorul ginere al lui Traian Băsescu. El a cerut-o de soţie pe Ioana Băsescu chiar în noaptea de Crăciun, iar aceasta ar fi acceptat.

Radu Pricop a fost implicat în scandalul retrocedării terenurilor care au aparţinut familiei Brătienilor.  El are legături şi cu unele dintre cele mai controversate personaje din Piteşti.

Andrei Tudor