-4.2 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 7:53
No menu items!

Iubitul cântăreţei Adele a dat în judecată PEPSI

spot_img

Iubitul cântăreţei Adele a dat în judecată PEPSI 

Iubitul cântăreţei Adele, omul de afaceri Simon Konecki, a dat în judecată Pepsi, după ce compania americană a lansat o băutură al cărei nume este similar cu cel al apei pe care o produce el, informează dailymail.co.uk.

Noul produs Pepsi se numeşte SoBe Lifewater, în vreme ce omul de afaceri britanic produce o marcă de apă cu numele Life Water, comercializată în scopuri caritabile. Konecki spune că numele băuturii produse de Pepsi seamănă prea mult cu numele apei pe care el o produce.

Profiturile rezultate din vânzarea apei Life Water sunt donate societăţii caritabile înfiinţate de Konecki Drop4Drop, care sprijină furnizarea de apă potabilă în ţările în curs de dezvoltare.

PepsiCo a confirmat că este pe cale să înregistreze „Lifewater” ca marcă global, însă oficialii companiei americane susțin că aceasta nu va fi comercializată în Marea Britanie și sunt de părere că cele două produse pot fi confundate, pentru că nu sunt la fel.

Simon Konecki, în vârstă de 39 de ani, are o relaţie cu cântăreaţa Adele, în vârstă de 25 de ani, de la sfârşitul anului 2011. În octombrie 2012, cei doi au devenit părinţii unui băieţel, care a primit numele Angelo. Deţinătoare a opt premii Grammy şi a unui Oscar, Adele desfăşoară şi o intensă activitate caritabilă în beneficiul copiilor defavorizaţi.

C.I.