23.2 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024 - 16:41
No menu items!

Italianul care a câștigat la Loto 5 miliane de euro, tâlhărit de fosta concubină româncă

spot_img

O conațională este cea care a coordonat jaful din Torino, în urma căruia un italian a rămas fără 8 kg de aur, constând în lingouri, bijuterii, ceasuri și 20.000 de euro cash. Este vorba despre fosta iubită a victimei care cunoscându-i situația materială, a tocmit trei bărbați să-l jefuiască pe italianc, potrivit antena3.ro.

Poliția a reușit deja să aresteze unul dintre cei trei hoți. Este vorba despre un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 48 de ani care avea asupra lui o parte din bunurile furate, pistolul cu care amenințase victima, dar și câteva cuțite. Din primele informații se pare că bărbatul lucra la un plan pentru a fugi.

Potrivit surselor apropiate anchetei, spargerea a fost comandată, iar cea care a orchestrat și a organizat în cele mai mici detalii acest joc este o româncă, fosta iubită a italianului.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a câștigat acum un an la loterie suma de 5 milioane de euro, iar în noaptea în care a fost jefuit se întorcea acasă alături de noua sa iubită. Acesta a fost așteptat de cei trei bărbați, amenințat cu pistolul și obligat să deschidă seiful.

Italianul le-a precizat anchetatorilor că hoții ar fi de origine română. Deși jaful a fost unul perfect, folosind cagule și mănuși astfel încât să nu lase urme, se pare că cel care a fost deja arestat de poliție a făcut o greșeală de începător, lăudându-se prin oraș cu reușita sa.

La acest moment, bărbatul se află în pușcărie, fiind reținut pentru 30 de zile.

D.Constantin