14 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 18:21

Italian împușcat în cap la Iași. Prima ipoteză – ar fi încercat să se sinucidă

spot_img

Italianul în vârstă de 52 de ani și-ar fi tras un glonț în cap, după ce s-a certat cu iubita lui

pistol atac

Un italian de 52 de ani a fost transportat, joi, în stare critică, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, împuşcat în cap. Prima ipoteză a poliţiştilor este aceea că bărbatul ar fi încercat să se sinucidă, în urma unei discuţii contradictorii cu iubita sa.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Iași, joi dimineața, un cetăţean italian de 52 de ani s-ar fi împuşcat cu o armă letală în tâmplă, fiind transportat de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Iaşi direct la Spitalul de Neurochirurgie, în stare critică.

SMURD era plecat la o intervenţie pentru un şoc hemoragic autoînjunghiat la Paşcani, astfel că pacientul a fost preluat de Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi transportat la Spitalul de Neurochirurgie“, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX prof.dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD.

Este vorba despre un bărbat de 52 de ani, un cetăţean italian, despre care poliţiştii au stabilit, în primă fază, că în urma unei discuţii în contradictoriu cu concubina sa a folosit o armă letală şi s-ar fi împuşcat în zona tâmplei, iar apoi a fost dus inconştient la spital. Nu excludem tentativa de suicid, dar explorăm toate celelalte posibilităţi. Pe numele persoanei care a folosit arma s-a întocmit dosar penal pentru uz de armă fără drept şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Anca Vîjiac
purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Iași

R.D.