15 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 2:10

IRONIA SORȚII. Mesajul unui pasager din avionul prăbușit, înainte de decolare FOTO

spot_img

Pasagerul a fotografiat avionul înainte de îmbarcare și a scris pe Facebook alături de imagine: “Dacă va dispărea, să știți că așa arăta

pasager avion facebook 2

Un olandez a făcut o fotografie cu avionul care urma să îl ducă de la Amsterdam la Kuala Lumpur chiar înainte de decolare şi a publicat-o pe Facebook alături de comentariul: “Dacă va dispărea, iată cum arată”.

pasager avion facebook

Ironizând dispariţia, în martie, a unui zbor al Malaysia Airlines în Oceanul Indian, olandezul Cor Pan nu bănuia destinul nefast al avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines. Fotografia poartă menţiunea “în apropierea Schiphol”.

Potrivit mesajelor lăsate de contactele sale pe Facebook, tânărul era însoțit de partenera sa Neetje. Aproximativ 200 de comentarii au fost publicate la fotografie, care a fost distribuită de peste 19.200 de ori.

Nu poate fi adevărat!“, scrie Alicia de Boer. “Este o adevărată dramă“, susţine la rândul său Andre Veerman.

Petra Bleeker a publicat o fotografie cu Cor şi partenera sa Neeltje, cu un trandafir alb, alături de comantariul: “Un cuplu atât de frumos căruia i-a fost luată viaţa, vă doresc tot binele acolo unde sunteţi“, afirmă Peter Bootsman.

pasageri avion

Un avion al companiei Malaysia Airlines, cu 298 de oameni la bord, care efectua zborul MH17 pe ruta Amsterdam – Kuala Lumpur s-a prăbuşit, joi, în estul Ucrainei.

D.M.