14.8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 21:44

Ipoteză terifiantă a unui criminolog: Gheorghe Dincă a făcut mai multe victime

spot_img

Ipoteză-șoc lansată de criminologul Dan Antonescu în legătură cu Gheorghe Dincă. Este un criminal în serie care a făcut și alte victime în afara de Luiza și Alexandra, a susținut specialistul într-o intervenție la un post de televiziune.

În plus, Antonescu crede că Gheorghe Dincă nu avea timpul fizic să o incinereze pe Alexandra Măceșanu.

O altă idee este legată de reconstituirea care a avut loc luni, când anchetatorii au fost plimbați efectiv de Dincă dintr-un loc în altul. Criminologul crede că bestia din Caracal încearcă șă ascundă alte crime și se teme de confuzii și să nu îi conducă astfel pe anchetatori la alte cadavre.

“(…)Este imposibil ca acea ardere să aibă loc în câteva ore, imediat după comiterea faptei. Fizic, nu a avut posibilitatea să realizeze un astfel de cuptor. Pentru că, dacă vorbim despre cealaltă fată, să dea Dumnezeu să nu fie vorba despre niciuna dintre ele, dar dacă vorbim despre ea, cum afirmă el că a aruncat-o în Olt, eu cred că face confuzie între fapte și pe cea pe care a răpit-o acum trei luni și jumătate-patru este posibil să o fi omorât, să fi tranșat cadavrul și, treptat, să-i incinereze fiecare segment și de aici să apară acele fragmente osoase. În timp, acest lucru este posibil. Acolo unde au fost găsite ele, nu se putea arde în totalitate un corp. Nu avea cum în câteva ore. (…)După ore de stat în case incendiate, un cadavru încă poate fi identificat, încă are țesut. E foarte greu să aduci într-o stare de os, un corp uman în atât de scurt timp. (…) Omul ăsta încearcă sa-i plimbe pe anchetatori, încearcă să facă ceva încât să se îndepărteze de locul unde, cred eu, că sunt mult mai multe cadavre, pentru că omul ăsta nu are doar două fapte la activ. E ceea ce simt eu din partea acestui om”, a declarat Dan Antonescu, specialist criminalist.