24.2 C
București
vineri, 12 august 2022 - 0:39
No menu items!

iPhone 5S și iPhone 5C vor ajunge în România pe 25 octombrie

spot_img

iphone-5c-iphone-5s

Noile smartphone-uri iPhone 5S și iPhone 5C vor ajunge, oficial, în România pe 25 octombrie, potrivit unui anunț publicat de Apple.

Țările în care vor fi disponibile iPhone 5S și iPhone 5C, din 25 octombrie,  sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macau, Malta, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Polonia, Portugalia, Reunion, România, Rusia, Slovacia, Slovenia, Coreea de Sud, Spania, Sedia, Elveția, Taiwan și Thailanda.

De asemenea, din 1 noiembrie, smarthphone-urile vor ajunge și în țările: Albania, Armenia, Bahrain, Columbia, El Salvador, Guam, Guatemala, India, Macedonia, Malaezia, Mexic, Moldova, Muntenegru,  Arabia Saudită, Turcia şi Emiratele Arabe Unite.

În prezent, telefoanele se găsesc în țări precum SUA, Australia, Canada, China, Franţa, Germania, Hong Kong, Puerto Rico, Singapore și Marea Britanie.

Cu un senzor identificare amprentă nou, cip A7 pe 64 de biți și o cameră iSight și mai impresionantă, iPhone 5s este cu adevărat în avangardă. iPhone 5s este primul smartphone pe 64 de biți din lume, iar iOS 7 a fost conceput special pentru arhitectura pe 64 de biți. Astfel, iOS 7 este la fel de avansat ca iPhone-ul pe care rulează.

Cu un cip A6, o cameră iSight de 8 MP, un ecran Retina de 4 inchi, iPhone 5c are tot ce a făcut din iPhone 5 un telefon uimitor , dar și ceva în plus, iOS 7. Cu o interfață exuberantă și funcții noi care folosesc la maximum tehnologia din interior, iOS 7 este creat pentru iPhone 5c din toate punctele de vedere.

D.M.