3 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 2:12
No menu items!

Ionel Petre (ALDE): „Blatul dintre Iohannis și Dăncilă miroase de la o poștă”

spot_img

Un lider județean ALDE spune că strategia lui Klaus Iohannis, prin atacurile la Guvern, este să polarizeze dezbaterea publică cu lupta împotriva Vioricăi Dăncilă în speranța în care șefa PSD va intra astfel în finala prezidențială.

„Klaus Iohannis chiar încearcă să ne ia de fraieri pe toți? Am văzut azi (ieri, n.red.) unul dintre cele mai penibile discursuri ale lui Iohannis în calitate de președinte. A reușit să vorbească din nou câteva minute fără să spună absolut nimic. Omul e ceva incredibil. Mai întâi, dacă în comentariile și mesajele pe care le transmite pe Facebook și prin interpuși pare cel mai înverșunat critic al PSD-ului, când e să vină în fața oamenilor, dl Iohannis nu face decât să mimeze lupta cu Dăncilă și PSD.

Apoi, strategia dlui Iohannis este de-a dreptul ridicolă. Încearcă să polarizeze dezbaterea publică cu așa-zisa luptă pe care o duce împotriva Vioricăi Dăncilă, poate, poate o duce pe aceasta în turul 2, acolo unde să își asigure un nou mandat. P.S. Blatul dintre cei doi miroase de la o poștă”, a scris pe Facebook liderul ALDE Dâmbovița, Ionel Petre.

Valeriu Motoc