7 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 19:04
No menu items!

Ion Măceșanu, mesaj la o lună de la dispariția Alexandrei. “Încă o așteptăm!”

spot_img

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu a publicat pe pagina lui de facebook o declarație a tatălui Alexandrei, Ioan Măceșanu.

Mesajul vine la exact o lună de la dispariția Alexandrei, timp în care ancheta care este în plină desfășurare nu a făcut încă lumină în acest caz de o complexitate și o gravitate extremă. 

“După o lună de zile părinţii Alexandrei o aşteaptă încă acasă. Pt că mulţi jurnalişti au vrut neapărat să vorbească cu tatăl şi mama Alexandrei astăzi şi acestia au refuzat nu din răutate ci din dorinţa de intimitate în aceste momente, vărul meu m-a rugat să înregistrez eu câteva momente cu el pt a le da mai departe către întreaga presă şi către toţi oamenii care ne-au fost alături şi pe care îi roagă să SE ROAGE pt Alexandra”, a scris Alexandru Cumpănaşu pe pagina sa de Facebook. 

Într-un mesaj video tatăl Alexandrei mulțumește jurnaliștilor pentru implicare. 

”A trecut o lună, o lună grea, care ne macină zi de zi, așteptăm în fiecare zi ca Alexandra să intre pe poartă, credem că este în viață, vorbim cu ea în fiecare seară. Le mulțumim celor care se roagă pentru fata noastră

Le mulțumesc și celor de la poliție care fac ceva pentru noi și sper să o găsească. Atât am avut de spus, vă mulțumesc și Doamne ajută!

Le mulțumesc și jurnaliștilor pentru ceea ce fac! Să aibă și ei grijă de copiii lor!”, a spus tatăl Alexandrei.

 

 

Declarația lui Ioan Măceșanu aici: https://www.facebook.com/watch/?v=860639427648480

Sursa: Alexandru Cumpănasu via facebook