29.2 C
București
luni, 8 august 2022 - 0:38
No menu items!

Ion Dichiseanu, internat la ATI Floreasca. Cum s-a infectat

spot_img

Ioana Dichiseanu, fiica marelui actor, a dezvăluti, la Prima TV, că Ion Dichiseanu este interbat la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca de mai bine de 10 zile.

„Acum este mult mai bine faţă de cum a ajuns la spital, noi ne rugăm în continuare să fie din ce în ce mai bine şi să ajungă acasă. Stă de ceva vreme în spital şi nu e uşor nici pentru noi, nici pentru el. Starea lui este stabilă, este staţionar, dar noi vrem să îl aducem repede acasă şi ne rugăm la Doamne Doamne să fie lângă el.

Nu a pornit dintr-o suferinţă anume, el este un fost fumător şi a avut o saturaţie uşor scăzută a oxigenului, dar nu alarmantă. În noiembrie a avut câteva simptome care i-au dat de bănuit, a făcut radiografie şi CT. Acestea au fost prost citite, prost interpretate. A făcut o bronhoscopie şi, la 11 zile după aceasta, s-a prăbuşit şi am aflat că a fost infectat cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală. Diagnosticul nu era unul plăcut, cred că mulţi nu ar fi trecut peste. Şi uite că Dumnezeu a fost şi este lângă el şi acum”, a declarat Ioana Dichiseanu, în direct la Prima TV.