4.6 C
București
duminică, 11 aprilie 2021 - 5:00

Iohannis: Sondajele noastre arată o diferență de 1% între mine și Ponta

Klaus Iohannis a fost invitatul unei emisiuni la Digi24

Klaus Iohannis_SZ 1

Klaus Iohannis susține că sondajele ACL nu au fost măsluite, ca cele care au apărut până acum pe piață, și care arată diferențe mari între el și Victor Ponta, de 8-10 procente.

Aceste sondaje sunt folosite ca manevră electorală, ăa n-are rost să votezi cu cutare că o să câștige tot Ponta. Sondajele noastre nu sunt manipulate, arată diferența de doar 1 la sută.

Klaus Iohannis a mai spus că Victor Ponta nu a vrut o confruntare normală între doi candidați pentru turul 2, o platformă la care să fi avut acces toți jurnaliștii.

Că stă la tv, își ia popcorn și cola, la primul tur, am înțeles că nu se coboară din biroul de sus la muritorii din campania electorală. El a stabilit la partid, unilateral, după oraru,l după tematicile lui, cum vroia echipa lui. Ar trebui să existe minim respect față de candidat și atunci am mers eu acolo unde au fost stabilite acele întâlniri. Mie mi se părea inadimisibil ca în turul 2 să nu avem dezbatere. De două seri mă duc la dezbateri, astă seara am venit aici.

Nu stiu de ce i-e teamă, poate baronii nu l-au lăsat, exact așa cum ne-am întâlnit la cele două televiziuni, puteam acum o lună să stabilim ca la o platformă, organizată sau nu de IPP, sau la o universitate, să organizăm dezbaterea finală.