Iohannis, scos de pe un post de radio pentru că vorbea prea rar. AUDIO

Klaus Iohannis a fost scos din emisia unui post de radio românesc de largă audiență din cauză că făcea pauze prea lungi în timpul discursului prin care anunța desemnarea Vioricăi Dăncilă pentru funcția de prim-ministru.

Discursul preşedintelui Klaus Iohannis de numire în funcţia de prim-ministru a Vioricăi Dăncilă a fost difuzat, live, inclusiv la postul de radio Europa FM, dar ascultărorii nu au mai prins finalul acestui discurs, pentru că pauzele lungi în vorbirea preşedintelui au declanşat sistemul de siguranţă al postului, astfel căemisia live s-a întrerupt şi a intrat automat, din regie, o melodie celebră, „Sam Brown – Stop!“.

Conferinţa de presă a preşedintelui României, difuzată live la postul de radio Europa FM, în timpul emisiunii „Drum cu prioritate“ realizată de jurnaliştii Teodor Tiţă, Filip Standavid şi Radu Constantinescu, s-a putut auzi doar 4 minute şi 20 de secunde, şi când se afla aproape de finalul discursului, cel mai important moment, a spus „Până acum, prea puţin s-a realizat. Acum PSD trebuie să dovedească că ce a promis face“, după care a urmat o pauză mai lungă, probabil una de efect pregătită de Klaus Iohannis.

Doar că n-a fost să fie iar sistemul de siguranţă al postului de radio Europa FM a apreciat că s-a terminat live-ul, l-a scos pe preşedinte din live, şi a pornit melodia „Stop!“, interpretată de  Sam Brown.

Iată mai jos înregistrarea audio și momentul în care este scos din emisie, la minutul 4:20.

Olimpia Diaconiuc

NICIUN COMENTARIU