35.7 C
București
vineri, 30 iulie 2021 - 17:27

Iohannis, întâlnire cu Tăriceanu și Zgonea: “Țara e a cetățenilor. Nu trebuie să monopolizăm instituțiile”

spot_img

Președintele a explicat, pe contul său de Facebook, motivul întâlnirii de luni, prima zi a sesiunii parlamentare, cu președinții celor două Camere ale Parlamentului

Klaus Iohannis_SZ

Președintele Klaus Iohannis a explicat, într-o postare pe contul său de Facebook, care este motivul întâlnirii organizate luni – în prima zi a acestei sesiuni parlamentare -, la Cotroceni, cu președinții celor două Camere ale Parlamentului, Călin Popescu – Tăriceanu și Valeriu Zgonea.

Sesiunea parlamentară care începe astăzi ne oferă o șansă de a arăta cetățenilor că am înțeles cu toții mesajul celor care au votat în noiembrie 2014. Țara nu este a noastră, a elitei politice, și noi nu trebuie să monopolizăm instituțiile și să le folosim în interesul nostru personal. Țara este a cetățenilor români și instituțiile, Președinte, Parlament sau Guvern, trebuie să lucreze pentru ei. De aceea, azi, în prima zi a primei sesiuni parlamentare din acest an, îi primesc la Palatul Cotroceni pe președinții celor douã Camere ale Parlamentului, domnii Valeriu Zgonea și Cãlin Popescu Tãriceanu, pentru a stabili prioritățile legislative ale următoarelor săptămâni și luni.

Klaus Iohannis
postare pe Facebook

R.D.