1.4 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 2:19
No menu items!

Iohannis, întâlnire cu Joe Biden, în ziua în care se cere declanșarea procedurii de suspendare

spot_img

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii, la Conferința Națiunilor Unite privind schimbările climatice. 

Președintele Klaus Iohannis a participat, luni, la ceremonia de deschidere a segmentului la nivel înalt al Conferinței Națiunilor Unite privind schimbările climatice (COP26), eveniment organizat în Glasgow, Scoția, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Klaus Iohannis va susţine Declaraţia Naţională, în care va transmite poziţia României cu accent pe demersurile pe care le face ţara noastră pentru a limita efectele schimbărilor climatice. Totodată, Klaus Iohannis va participa la evenimente în format multilateral şi bilateral pe tema soluţiilor bazate pe natură la problema schimbărilor climatice şi reducerea emisiilor din sistemul energetic.

Copreședinții AUR George Simion și George Târziu au anunțat, luni, că demarează procedura pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis, pe care îl acuză că a dus România în criză sanitară și politică.

Dalia Constantin