-1.2 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 3:46
No menu items!

Iohannis a inaugurat un teren privat de golf, cu Ioan Rus, Vasile Dâncu și Virgil „Vulpea” Ardelean

spot_img

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, sâmbătă, în judeţul Alba, la inaugurarea celui mai modern resort de golf din România, după o investiţie privată de 15 milioane de euro a patronului Transavia Ioan Popa.

„În acest domeniu reuşiţi să puneţi România pe harta mondială”, a declarat şeful statului, transmiţând felicitări celor care au investit ”într-o facilitate publică, ce nu este destinată profitului”, transmite News.ro.

La eveniment au mai fost prezenți fostul ministru al transporturilor din Guvernul Ponta, Ioan Rus, fostul ministru al dezvoltării, Vasile Dâncu, dar și fostul șef al UM 0962 (fosta „Doi ș-un sfert”), Virgil Ardelean, zis Vulpea.

La eveniment au participat zeci de politicieni şi oameni de afaceri.

Noul club de golf a fost construit în localitatea Teleac, comuna Ciugud, judeţul Alba, având o suprafaţă de 62 de hectare, după o investiţie cifrată la 15 milioane de euro. Fondatorii clubului de golf sunt omul de afaceri Ioan Popa şi fiica sa Theodora, familia Popa fiind deţinătoarea companiei Transavia, specializată în producţia de carne de pui.

Theodora Golf Club este construit într-o comună devenită deja celebră în România, Ciugud, localitatea rurală din România care a atras cele mai multe fonduri europene şi care are utilităţi în fiecare sat, piste de biciclete sau drumuri asfaltate chiar şi între parcelele agricole.

Valeriu Motoc