8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 6:21

Iohannis a semnat și el în cartea de condoleanţe de la Ambasada Franţei

spot_img

În mesajul scris în cartea de condoleanțe, șeful statului a arătat că “România condamnă ferm acest act terorist şi rămâne solidară cu întreaga comunitate internaţională”

Klaus Iohannis_SZ

Preşedintele Klaus Iohannis, a semnat, joi, în cartea de condoleanţe de la Ambasada Republicii Franceze, în urma atentatului de la redacţia publicaţiei “Charlie Hebdo”, în mesajul scris arătând că “România condamnă ferm acest act terorist şi rămâne solidară cu întreaga comunitate internaţională”.

În aceste momente de adâncă durere, doresc să transmit sincere condoleanţe şi întreaga solidaritate a naţiunii române, cetăţenilor Republicii Franceze, afectaţi de acest tragic eveniment. Sunt alături de familiile îndoliate şi de familiile celor răniţi şi le asigur de profunda mea compasiune. România condamnă ferm acest act terorist şi rămâne solidară cu înteaga comunitate internaţională, în lupta împotriva acestor acte crude, lipsite de orice raţiune.

Klaus Iohannis
președintele României, în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Franței

Klaus Iohannis a fost întâmpinat de ambasadorul Franţei la Bucureşti, François Saint-Paul, şi după ce a semnat în Cartea de condoleanţe, a intrat în sediul Ambasadei, unde a stat aproximativ zece minute. Preşedintele nu a dorit să facă declaraţii presei.