11.5 C
București
luni, 20 mai 2024 - 8:21
No menu items!

Intrările în București din A1 și A2, extrem de aglomerate

spot_img

Centrul Infotrafic anunță că duminică după-amiaza este aglomerație și se stă în coloană la intrarea în București, atât de pe A1, cât și de pe A2.

Sunt valori intense de trafic în zona lucrărilor de pe Autostrada Soarelui, pe tronsoanele kilometrice 11 – 17 și 27 – 33, unde traficul se desfășoară doar pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Centrul Infotrafic anunță că tot pe Autostrada A2, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Șoferii care încheie coloane de autovehicule, ce încetinesc sau opresc brusc, sunt sfătuiți să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza.