10.3 C
București
luni, 12 aprilie 2021 - 10:25

Interpretul lui Fox Mulder din “Dosarele X”, David Duchovny, a primit o stea la Hollywood

David Duchovny, vedeta din serialul cult ‘X-Files’, a primit luni o stea pe Hollywood Boulevard, într-un moment în care a început reluarea acestei producții de televiziune.

“Este un moment suprarealist, un eveniment suprareal. Am impresia că joc într-un film, este ciudat. Dar este super să mă aflu aici cu prietenii, sunt foarte onorat”, a declarat cel care pe micile ecrane îl interpretează pe agentul special Fox Mulder.

Personajul său a reapărut într-un nou miniserial alături de celebra sa parteneră Dana Scully (Gillian Anderson). Noua serie X-Files, care cuprinde șase episoade, a avut premiera duminică pe canalul Fox. Alături de consacrații David Duchovny și Gillian Anderson, în serial și-au mai reluat rolurile interpretate în sezoanele precedente Mitch Pileggi, William B. Davis și Annabeth Gish.

Actorul cu ochii albaștri născut New York a câștigat un premiu Golden Globe datorită rolului lui Mulder în 1997, și un al doilea Glob de Aur pentru rolul lui Hank Moody, scenaristul afemeiat care se implică în aventuri erotice la Hollywood (2008), în ‘Californication’.

David Duchovny joacă în prezent în serialul polițist ‘Aquarius’. Pe marile ecrane, el a apărut recent în partea a doua a filmului ‘Zoolander’, o parodie hilară despre lumea modei.