11.8 C
București
joi, 6 mai 2021 - 9:43

Interlopul Boenică râde de autorități pe Facebook, citând Sursa Zilei

Urmărit pentru înșelăciune și pus sub acuzare în dosarul privind una dintre cele mai importante rețele de hoți de pe carduri, alături de fratele controversatului Nicu Gheară, interlopul Romeo Ursu, mai cunoscut drept Boenică, râde de autorități pe contul său de pe Facebook.

Joi în jurul prânzului, la scurt timp după ce procurorii DIICOT anunțau descinderile operate, simultan, în România, Germania, SUA și Republica Dominicană pentru capturarea membrilor și a liderilor rețelei de hoți de carduri, printre care se numără și Romeo Ursu, acesta din urmă posta pe rețeaua de socializare un mesaj prin care își liniștea “fanii”.

“BAAAAAAAAI AUTORITATI ROMANEEEEE,,,,NU MAI MINTITI POPORU CU TELEVIZORUUU,,,,AICI SANTETI ZEROO,,NU AVETI CE SA MI FACETI,,,NU PUTETI SA VA SPALATI RUSINILE SI INCOMPETENTA CU MINCIUNI!
VREAU PA ACEASTA CALE SA LE TRANSMIT FANYLOR MEIII (HAHAHAHAHAH) CA SANT BINE SANATOS SI O SA VA TRIMET AZI POZE DIN PARADISUL EXOTIC DE UNDE SANT,,,, – este mesajul postat de Boenică pe contul său.

Surse judiciare au precizat pentru Sursa Zilei că autoritățile române au de multă vreme informații că interlopul s-a adăpostit în Iordania – țară cu care România nu are însă un acord de extrădare. Prin urmare, fără sprijinul autorităților iordaniene, polițiștii și procurorii români se află în acest moment în imposibilitatea de a-l aresta pe Romeo Ursu.

Sursa Zilei