6.5 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 5:42

Interceptări incendiare: Bercea ordona cum să fie împărţită şpaga pentru eliberarea sa

spot_img

Dosarul în care Sandu Anghel, mai cunoscut drept Bercea Mondial, a fost condamnat luna trecută conţine interceptări care demonstrează cum plănuia interlopul să scape din închisoare

Basescu_Bercea 1

Interceptările telefonice din dosarul in care Sandu Anghel, mai cunoscut drept Bercea Mondial, a fost condamnat confirmă faptul că acesta, dar şi familia lui au făcut demersuri încă din 2011 pentru eliberarea interlopului din penitenciar, transmite Antena 3.

Potrivit sursei citate, totul făcea parte dintr-un plan care îl includea şi pe Mircea Băsescu, dar şi alte persoane influente.

Majoritatea discuţiilor interceptate de procurorul Eugen Iacobescu se poartă după încarcerarea lui Bercea, arestare generată de agresarea unui nepot. În planul de eliberare al lui Bercea a fost destul de implicat şi fiul său, Florin Anghel.

Prezent marti seara, la emisiunea Sinteza Zilei, avocatul Pavel Abraham a precizat că ancheta ar putea să scoată la iveală o serie de nume surprinzătoare implicate în acest caz.

Bercea despre spaga

Sandu Anghel: Sa te duci la Marian Capatina, sa vorbesti cu el

Stela: Nu-i mai spune numele.

Sandu Anghel: Ia pe Maci (n.r. – Izaura, Formatia) si pe copiii ei si du-te la romanul ala cu cinci sute de mii la tine. Te duci la romanca aia care a botezat-o pe fiica lu Maci si ii dai cinci sute de mii si ii spui sa te ajute.

Stela: Eu merg in fiecare zi si discut cu ei.

Sandu Anghel: Te duci la omul ala mare. Ii dai cinci sute de mii si ii spui sa ma scape ca sunt bolnav. Sa ii faci copii dupa toate documentele!

Stela: Ma duc, dar numai sa ma primeasca.

Sandu Anghel: Daca ajungi pana la ora 6.00, te primeste. Te duci la romanul care ne-a botezat pe fata lui Maci (n.r. – Mircea Basescu) si ii dai trei sute de mii. Te urci in masina cu Maci si cu copiii si il astepti la poarta pana vine. Sa-i spui ca nu ma poate scapa nimeni, decat fratele lui. Vorbesti cu el si ii spui ca in afara de banii pe care-i dai acum, ii mai dai inca 400.

R.D.