20.3 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021 - 12:35

Întâlnire secretă între Dan Barna și Emil Boc, la Cluj. Barna: “Confirm”

spot_img

Copreşedintele USR PLUS, Dan Barna, și primarul Clujului au avut vineri o întâlnire în mare secret, se pare la invitația lui Emil Boc. Deși cei doi au fost foarte discreți, informația a ajuns la jurnaliștii de la “Făclia de Cluj”. Ulterior, Dan Barna a confirmat că s-a văzut cu primarul Clujului, iar tema discuției a fost rezolvarea crizei din coaliție.

Discuţiile s-au concentrat pe o eventuală revenire a USR PLUS la guvernare, iar Barna a reafirmat, conform sursei citate, că alianţa pe care o conduce nu va accepta să mai colaboreze cu actualul premier, Florin Cîţu. Totuşi, în cazul în care liberalii ar accepta să-l înlocuiască pe Florin Cîţu, Dan Barna ar fi dispus să rediscute termenii revenirii în coaliţie.

„Da, confirm lucrul acesta, am văzut şi în presă, am avut o întâlnire cu primarul Clujului, domnul Emil Boc, căruia i-am transmis foarte clar că ideea de a continua cu Florin Cîţu nu este o obţiune pe masă. Nu este un moft, nu este un punct de vedere pe care-l exprimăm într-un context în care să aşteptăm să primim ceva. Este o situaţie foarte clară. În această coaliţie, premierul a pierdut sprijinul unuia dintre membrii coaliţiei, respectiv sprijinul USR PLUS şi este nevoie ca PNL să vină cu un alt premier. Altfel, mergem în opoziţie şi le urăm succes alături de PSD”, a declarat Dan Barna în cadrul dezbaterii USR PLUS de la Cinema „Florin Piersic” din Cluj-Napoca.

C.D.