26.9 C
București
miercuri, 4 august 2021 - 11:14

Întâlnire Iohannis – Ponta, pe tema viitoarei şedinţe CSAT

spot_img

Anunțul referitor la întâlnirea dintre președinte și premier a fost făcut, joi dimineață, de Administrația Prezidențială

ponta-iohannis

Administraţia Prezidenţială a anunţat, joi, că preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, în cursul dimineţii, cu premierul Victor Ponta, principala temă de discuţie fiind ordinea de zi a viitoarei şedinţe a CSAT, care va avea loc, conform procedurilor legale, în această primăvară.

În această dimineaţă, a avut loc, la Palatul Cotroceni, o întâlnire a Preşedintelui României, Klaus Iohannis, cu Prim-ministrul Victor Ponta. Principala temă de discuţie a fost ordinea de zi a viitoarei şedinţe a CSAT, care va avea loc, conform procedurilor legale, în această primăvară.

Administrația Prezidențială
comunicat de presă

Următoarea şedinţă a CSAT, care va avea loc în perioada următoare, este prima condusă de Klaus Iohannis, de la preluarea mandatului de şef al statului.

Şedinţa CSAT vine în contextul în care două dintre instituţiile care fac parte din această structură de securitate, Serviciul Român de Informaţii (SRI) şi Serviciul de Informaţii Externe (SIE)  au la conducere directori interimari, în urma demisiei lui George Maior şi Teodor Meleşcanu.

R.D.