11.2 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 13:32

Întâlnire între Klaus Iohannis şi Victor Ponta la Cotroceni / UPDATE

spot_img

Discuția dintre noul președinte și premier a început la ora 12.00

ponta-iohannis

  • UPDATE

Prima consultare instituțională cu președintele Klaus Iohannis a fost una “extrem de utilă, serioasă și eficientă”, a apreciat premierul Victor Ponta pe contul său de pe o rețea de socializare.

“Lucrurile intră pe făgașul normal”, a mai scris premierul.

Întâlnirea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premierului Victor Ponta a început, luni, la ora 12.00, la Palatul Cotroceni, iar discuţiile dintre cei doi oficiali au avut loc “tete-a-tete”, au precizat pentru MEDIAFAX surse oficiale, în condiţiile în care marţi va avea loc o şedinţă de Guvern.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, duminică, într-o postare pe contul său de Facebook, că l-a invitat luni, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Victor Ponta, la o întâlnire la care se vor discuta priorităţiile guvernării, actualitatea politico-economică şi perspectivele colaborării instituţionale între Preşedinţie şi Guvern.

Şi premierul Victor Ponta a confirmat că se va întâlni, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis, spunând că este o primă întâlnire instituţională care poate demonstra, după 10 ani, ce important este ca preşedintele şi premierul să colaboreze pentru binele public.

“Mâine voi merge la Palatul Cotroceni pentru prima întâlnire instituţională cu preşedintele Iohannis. După 10 ani putem în sfârşit să demonstrăm românilor ce important şi benefic este ca preşedintele şi premierul să colaboreze pentru binele public. Toţi cetăţenii care ne-au numit în funcţiile noastre vor avea de câştigat”, a afirmat Ponta pe Facebook.