13.3 C
București
miercuri, 29 septembrie 2021 - 1:29

Întâlnire încordată Barna – Iohannis

spot_img

Întâlnirea dintre copreședintele USR PLUS Dan Barna și președintele Klaus Iohannis, care a avut loc pe 7 septembrie, la Cotroceni a fost una tensionată, în care reproșurile au curs de ambele părți, susțin surse bine informate. Potrivit acestora, în decursul discuției care a durat 21 de minute, Barna l-a comparat pe Iohannis cu fostul ministru al justiției Tudorel Toader.

Dezvăluirile au fost făcute, miercuri, de Diana Tache, senior editor Sursa Zilei, la emisiunea “Miercurea Neagră” realizată de Bogdan Chirieac la DC News.

“Întâlnirea (dintre Klaus Iohannis și Dan Barna – n.r.) a durat 21 de minute, dar discuția a fost destul de încordată de ambele părți, reproșurile au fost de ambele părți. Iar unul dintre reproșurile adresate de Barna președintelui Iohannis a fost de ceva de genul: <<Nu ne-am așteptat la dumneavoastră să vă comportați ca Tudorel Toader”. Adică, de la Dragnia (sic!), care este “răul absolut” (în viziunea politicienilor PNL / USR PLUS – n.r.) la Tudorel Toader care este “răul absolut” în materie de procedură penală”, a spus Diana Tache, senior editor Sursa Zilei.

Emanuel Stan