14.3 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 20:13

Întâlnire de taină Victor Ponta-Gabriel Oprea. Ce spune Liviu Dragnea despre încercarea de a “rupe” PSD

spot_img

Fostul premier Victor Ponta şi fostul lider UNPR Gabriel Oprea  au luat masa împreună la restaurantul “Doi Cocoși”, de la marginea Capitalei, unde ar fi discutat pe tema ruperii cât mai multor politicieni din actuala majoritate parlamentară și a realizării unui nou pol de putere, relatează jurnaliştii de la national.ro. 

Potrivit national.ro, Gabriel Oprea îşi doreşte punerea pe picioare, cât mai repede, a unei noi construcţii politice, iar Victor Ponta ar putea prelua rolul de vârf de lance în această construcţie.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat, miercuri seară, „atitudinea de șobolan a doi foști premieri ai partidului”, referindu-se la plecările din partid din ultima perioadă, precizând că “nu se dărâmă casa de la un șobolan sau doi șobolani”.

Nu vor reuși (să ia oameni din PSD -n.r.), este vorba de o atitudine de șobolan a doi foști premieri ai partidului. Dar, ca orice șobolan, rod puțin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un șobolan sau doi șobolani. Majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strânge voturi pentru a trece moțiunea de cenzură, dar eu vreau să punctez încă o dată. Miza finală nu este guvernarea, sunt dispuși să sacrifice orice, inclusiv stabilitatea României, pentru ca acele legi să nu fie aprobate”, a declarat, miercuri seară, Liviu Dragnea, la Antena 3.