16 C
București
joi, 30 mai 2024 - 9:39
No menu items!

Instagram, Facebook şi WhatsApp și-au revenit după aproape 7 ore de întrerupere. Zuckerberg își cere scuze

spot_img

Reţelele sociale Instagram, Facebook şi WhatsApp au picat luni în toată lumea, după ce mai multe ore au funcționat cu greutate. Întreruperea a fost de aproximativ 7 ore, una dintre cele mai lungi înregistrate până acum. Compania Facebook – care a pierdut în acest interval 7 miliarde de dolari – a anunțat defecțiunea tehnică pe Twitter. Experţi în securitate nu au exclus un sabotaj intern, potrivit Reuters.

Fondatorul şi CEO-ul Facbook, Mark Zuckerberg, le-a transmis utilizatorilor că îi pare rău pentru întreruperea care a afectat luni serviciile Facebook, Instagram şi WhatsApp.

”Facebook, Instagram, WhatsApp şi Messenger revin acum online. Îmi pare rău pentru întreruperea de astăzi. Ştiu cât de mult vă bazaţi pe serviciile noastre pentru a rămâne conectaţi cu oamenii la care ţineţi”, a scris Zuckerberg pe Facebook.

Problemele tehnice care au dus la întreruperea celor trei aplicații au fost anunțate pe Twitter.

Reţelele sociale Instagram, Facebook şi WhatsApp au înregistrat, luni, o serie de probleme tehnice, fapt care a dus la întreruperea aplicaţiilor.

O astfel de întrerupere datorată unei probleme tehnice nu a mai avut loc din 2019, când întreruperea a durat aproximativ 14 ore.

                                                                                       C.D.