3 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 15:51
No menu items!

Inspectoratul Şcolar, transformat în club al profesorilor

spot_img

Sindicaliştii au transformat fostul sediu al Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa în club al profesorilor. Sindicaliştii au gânduri mari cu noul club. Ar vrea chiar să monteze mese de billiard şi piste de bowling pentru relaxarea dascălilor.

 Clădirea în care şi-a desfăşurat activitatea, până nu de mult, Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Dâmboviţa a fost transformat în club al profesorilor. Asta după ce Sindicatul Liber din Învăţământ Dâmboviţa a câştigat în instanţă proprietatea deja fostului sediu al ISJ Dâmboviţa.

În “Clubul profesorului”, dascălii, nu neapărat doar membrii de sindicat, pot juca table sau şah. Potrivit surselor din cadrul ISJ Dâmboviţa, sindicaliştii doresc să amenajeze şi mese de biliard sau piste de bowling pentru ca profesorii să se poată relaxa. De asemenea, își propun să amenajeze un cafe-bar în incinta clubului. Deocamdată, relateayă corespondentul Sursa zilei, lipsa bugetului face ca toate aceste îmbunătăţiri aduse clubului să rămână doar la stadiul de proiect.

Pe 15 septembrie 2011, fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, a tăiat panglica noului sediu al ISJ Dâmboviţa, cu toate că imobilul recent construit la ieşirea din Târgovişte nu era încă branşat la reţeaua de apă, iar birourile angajaţilor nu beneficiau de acces la internet. Problema a fost ulterior rezolvată. (Ionuţ Dascălu)