Înspăimântați de victimă, hoții au chemat în ajutor Poliția

Doi hoți au cerut disperați ajutorul Poliției, marți, pentru că s-au simțit amenințați de victima lor prea furioasă – patronul unei pizzerii din Suedia, pe care au încercat să-l jefuiască, au declarat forțele de ordine care i-au arestat pe infractori.

La ora 03.15 (21.15 GMT) alarma unei pizzerii s-a declanșat (…), iar patronul a venit în fugă la local unde a găsit patru persoane“, se arată în comunicatul poliției din Uppsala (estul Suediei), transmite AFP, citat de Agerpres. S-a iscat o altercație violentă, hoții refuzând să restituie obiectele furate. Unul dintre ei s-a refugiat în toaletă de unde a sunat la poliție, care a intervenit imediat.

Poliția a salvat doi tineri, în vârstă de 18 și 19 ani, de furia proprietarului și i-a arestat“, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al poliției, Christer Nordstroem.

Ceilalți doi hoți au reușit să fugă și nu au fost identificați.

Potrivit proprietarului, interogat de presa locală, este vorba despre a treia tentativă de jaf în ultimii doi ani.

Proprietarul care locuiește la câteva sute de metri de local a fost trezit de alarmă. “Mi-am pus un tricou, pantalonii și ghetele și am fugit imediat acolo”, a mărturisit el cotidianului Upsala Nya Tidning.

R.D.

NICIUN COMENTARIU