2.5 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 9:43
No menu items!

Înscrierile pentru sesiunea a doua a Bacalaureatului au început

spot_img

Înscrierile pentru sesiunea a doua a Bacalaureatului au început

Elevii care nu au promovat în prima sesiune a bacalaureatului, se pot înscrie la cea de-a doua sesiune a examenului începând de luni şi până vineri.

În zilele de 19 şi 20 august vor fi evaluate competenţele lingvistice de comunicare orală a limbii române iar între 19 şi 21 august va avea loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă. În zilele de 20 şi 21 august se vor desfăşura evaluările competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională iar pe 22 şi 23 august, cele ale competenţelor digitale.

Prima probă scrisă – cea la limba şi literatura română – va avea loc în 26 august, fiind urmată de proba scrisă la limba şi literatura română pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale, în 27 august.

Proba obligatorie a profilului se va susţine în 28 august iar cea la alegere a profilului şi specializării în 30 august.

Rezultatele vor fi afișate în data de 2 septembrie, până la ora 12,00, iar depunerea contestaţiilor, în aceeaşi zi, până la ora 16,00, urmând a fi soluționate  în zilele de 3 şi 4 septembrie,pentru ca afişarea rezultatelor finale să se facă pe 5 septembrie.

 

C.I.