12.2 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 15:45
No menu items!

INNA: „M-am căsătorit acum două zile!”

spot_img

INNA: „M-am căsătorit acum două zile!”

Este cea mai cunoscută cântăreață din România, iar melodiile ei răsună în cluburile și discotecile din întreaga lume, fără excepție. Are milioane de fani pe tot globul, iar videoclipurile ei se întrec în vizualizări cu cele ale marilor artiști ai lumii, ajungând una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului.

Inna a luat decizia vieții ei și așa cum a obișnuit până acum, a comunicat-o în primul rând prietenilor ei virtuali. Aceasta a publicat astăzi o fotografie artistică în alb și negru, care o surprindea pe vedetă în timp ce stătea întinsă pe jos pe un culoar luminat difuz.

Îmbrăcată într-o rochie albă prinsă în talie de o centură și încălțată cu o pereche de cizme negre, lungi, cântăreața își ținea capul în mâini, ca și când gândurile ei ar fi fost la kilometri depărtare de ea.

Aceasta a atașat fotografiei un mesaj răsunător, care a confirmat faptul că artista iubește ceea ce face și este decisă să-și dedice întreaga viață muzicii: “M-am căsătorit cu muzica. Am decis acest lucru acum două zile.Sper că îmi sunteți alături”, a mărturisit artista spre deliciul fanilor, care nu au stat prea mult pe gânduri și și-au arătat acordul și respectul pentru decizia ei.

Fotografia a adunat mii de like-uri și a condus la sute de mesaje de apreciere și admirație din partea admiratorilor ei, care și-au exprimat gândurile pe pagina ei de Facebook.

C.A.