10.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 3:40

Informații-bombă de la Caracal. Dincă ar avea mai multe victime și făcea parte dintr-o rețea de carne vie

spot_img

Un scenariu sumbru se conturează în ancheta de la Caracal. Cu fiecare zi anchetatorii descperă noi informații ale unor fapte de o gravitate extremă și care s-au desfășurat pe o perioadă lungă de timp. Gheorghe Dincă ar avea mai multe victime, iar teoria potrivit căreia ar face parte și dintr-o rețea de trafic de persoane prinde contur din ce în ce mai mult.

Ipoteza conform căreia Dincă ar fi făcut mai multe victime decât a recunoscut nu este exclusă de anchetatori. Din zona de sud a țării, mai multe fete au dispărut în împrejurări neclare, iar anchetatorii au început deja investigarea.

Ar fi vorba despre cel puţin 5 fete care ar corespunde profilului unei potenţiale victime de-a lui Gheorghe Dincă.

Pe de altă parte, procurorii au date clare că Gheorghe Dincă făcea parte dintr-o reţea de trafic de persoane. Bestia din Caracal, care a recunoscut că a ucis două tinere, pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, ar fi făcut parte dintr-o reţea de trafic de persoane cu ramificaţii în Italia, Anglia şi Germania, susțin surse judiciare.

Dincă, precizează sursele, era cel care le prezenta traficanţilor diverse femei, iar, în schimb, primea servicii sexuale. Anchetatorii încearcă acum să dea de urma celor pe care bărbatul le-ar fi dat pe mâna proxeneţilor.

În calculatorul supectului au fost găsite mai multe filme cu caracter sexual şi se verifică şi dacă există imagini cu minore.

Mai mult, potrivit unor surse din anchetă citate de stirileprotv.ro, din rețea ar face parte și fiul lui Gheorghe Dincă.