1.6 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 12:53
No menu items!

Independentul dependent de oameni, Ștefan Florescu, și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 6

spot_img

Președintele Fundației “Din Suflet, pentru Suflet”, Ștefan Florescu, și-a depus, joi, candidatura ca independent, dar “dependent de oameni”.

Ștefan Florescu a depus, la Circumscripția electorală nr 4, dosarul cu actele necesare și listele cu cele peste 20.000 de semnături.

Cu credinta in Dumnezeu, cu incredere in oameni si speranta in viitor, mi-am depus astazi candidatura la Primaria Sectorului 6 pentru alegerile din 5 iunie 2016. Dupa cum stiti, intru in cursa electorala in nume propriu, din postura de candidat independent. Mizez pe sprijinul cetatenilor Sectorului 6, cu care fac echipa si in mijlocul carora ma aflu de peste 10 ani de zile. In tot acest timp, prin intermediul Fundatiei Din Suflet, Pentru Suflet, m-am implicat in solutionarea unor probleme administrative ale comunitatii locale si am acordat sprijinul meu locuitorilor Sectorului 6, prin derularea unor campanii sociale. In schimb, politicienii uita ca alegerile sunt organizate pentru oameni si isi concentreaza atentia pentru a urma interesele de partid, mimand implicarea civica. Insa, oamenii nu mai pot fi manipulati si nici pacaliti cu promisiunile electorale ale candidatilor de partid. Nu dupa acesti ani de zile in care, din cauza unor primari politici, carora nu le-a pasat decat de propriul interes si de cel al partidului pe care il reprezentau, Sectorul 6 a ajuns codas intre Sectoarele Capitalei! Eu mi-am axat intotdeauna demersurile tinand cont de nevoile si asteptarile cetatenilor din Sectorul 6. Sunt pe deplin incredintat ca la alegerile din 5 iunie 2016, acestia vor constientiza cat este de important votul lor pentru dezvoltarea Sectorului 6 si se vor prezenta la urne cu convingerea ca votul lor conteaza. Simt ca de aceasta data, vointa comunitatii locale Sectorului 6 va da peste cap calculele pe care si le fac candidatii de partid. Locuitorii Sectorului 6 vor alege dupa criterii de performanta administrativa, de integritate si de aceasta data chiar VOR ALEGE! Sectorul 6 este al oamenilor, nu al partidelor si al candidatilor politici! Multumesc tuturor celor care ma sustin si promit sa nu dezamagesc! Sunt si voi ramane independent politic, dependent de oameni

Ștefan Florescu

Președintele Fundației “Din Suflet, pentru Suflet” este cel mai bine cotat candidat la alegerile pentru Primăria Sectorului 6, bucurându-se de cea mai mare popularitate și de cea mai mare încredere.

Valeriu Motoc