15.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 2:22
No menu items!

Incredibilul loc de muncă cu salariu de 240.000 de euro pe an și trei luni de concediu pe care nimeni nu-l vrea

spot_img

Un salariu de 190.000 de lire (240.000 de euro) pe an, trei luni de concediu și nicio noapte nedormită într-o zonă idilică din Insula de Nord a Noii Zeelande este de așteptat să atragă un număr considerabil de posibili angajați. Totuși, postul nu a atras pe nimeni în patru luni, relatează “The Independent”.

Job-ul este unul de medic. În vârstă de 61 de ani, Alan Kennym – singurul doctor care activează în zonă – a declarat că serviciile sale au „explodat” în ultimul an, dar nu a găsit pe nimeni care să-l ajute.

”Pot să ofer un salariu cu adevărat bun. Este incredibil! Am din ce în ce mai mulţi pacienţi şi câştig din ce în ce mai mulţi bani. La sfârşitul zilei, ajung la concluzia că sunt totuşi prea mulţi pacienţi pentru mine”, a declarat medicul pentru “New Zealand Herald”. Alan Kennym spune că pe listele sale s-au adunat până acum 6.000 de pacienţi.

”Îmi iubesc munca şi aş vrea să rămân aici, dar nu fac faţă fără ajutorul unui alt medic, mă lovesc de un zid în încercarea de a atrage aici alţi doctori”, a mai spus medicul.

Pentru un post similar în Noua Zeelandă, unui medic i se oferă între 150.000 și 200.000 de dolari pe an, dar, în ciuda ofertei sale extreme de generoase, Alan Kennym nu a primit nicio aplicație pentru acest job în patru luni.

Autoritățile locale susțin că unele dintre motivele pentru care nimeni nu-și dorește job-ul oferit de Kennym ar fi: izolarea, lipsa de opțiuni în alegerea unei școli, dar și slaba acoperire a rețelelor de comunicații – probleme cu care se confruntă, de altfel, întreg mediul rural din Noua Zeelandă.

R.D.