6.5 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 2:59

Inconştienţă: Au urcat Transfăgărăşan pe capota maşinii

spot_img

Inconştienţă totală din partea unor tineri. Aceştia au fost filmaţi în timp ce urcă pe Transfăgărăşan pe capota unei maşini.

În imagini se văd patru tineri, dintre care unul pare a fi un copil. Se distrează, dansează şi se întind după ramurile din copaci, în timp ce maşina este în urcare pe Transfăgărăşan.

Pericolul la care s-au expus este major, ştiindu-se că drumul este îngust şi şerpuit în curbe deosebit de periculoase. Imaginile au fost postate pe reţelele de socializare de un alt şofer aflat chiar în spatele tineriolor teribilişti, urmând ca poliţiştii să îi identifice pe tineri, dar şi pe şoferul care conducea maşina.

Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă, s-a deschis la sfârșitul lunii iulie, cu 2 zile mai devreme faţă de perioada normală, pentru toate categoriile de autovehicule.

Șoferii sunt sfătuiți să adapteze viteza la condiţiile de trafic, având în vedere instabilitatea atmosferică, dar să dea dovadă şi de atenţie sporită întrucât în zonă a fost semnalată prezenţa urşilor.

VEZI VIDEO AICI.
Sursa: Petre Neluţu via facebook