14.9 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 1:21

Incidente la vot: PMP denunțat pentru campanie electorală în ziua alegerilor, la Cluj

spot_img

Liderii PSD Cluj au reclamat Poliţiei că o dubiţă pe care erau lipite afişe electorale ale PMP era oprită, duminică dimineaţă, pe o stradă din Cluj-Napoca

masina politie

Lideri ai PSD Cluj au sesizat Poliţia, duminică dimineață, după ce au observat o dubiţă pe care erau lipite afişe electorale ale PMP oprită pe o stradă din Cluj-Napoca, iar şoferul acesteia a adresat injurii unui reprezentant al social-democraţilor.

Purtătorul de cuvânt al PSD Cluj, Horea Nasra, a declarat pentru MEDIAFAX că duminică dimineaţă a observat o dubiţă care staţiona pe o stradă din cartierul Gruia, aceasta fiind “tapetată” cu afişe electorale ale PMP. Nasra a spus că s-a apropiat de şofer şi l-a întrebat dacă face campanie electorală, iar acesta i-a adresat injurii, apoi a plecat.

Purtătorul de cuvânt al PSD Cluj a depus o plângere la Poliţia Cluj, iar aceasta verifică incidentul.

În judeţul Cluj sunt aşteptaţi la urne 599.262 de alegători, cei mai mulţi – 273.101 – fiind în municipiul Cluj-Napoca. Au fost deschise 653 de secţii de votare, din care 181 vor funcţiona în municipiul Cluj-Napoca. Pentru judeţul Cluj au fost tipărite 661.236 de buletine de vot şi au fost pregătite 3.265 de ştampile cu menţiunea “Votat”.