23.5 C
București
joi, 29 iulie 2021 - 3:27

Incidente la vot: Bolnavi internați la Spitalul Județean Târgoviște, duși cu mașinile la secțiile de votare

spot_img

PDL Dâmboviţa a sesizat Poliţia, pe motiv că pacienţii internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte au fost duşi la vot cu maşinile unor “militanţi politici”

vot

PDL Dâmboviţa a sesizat Poliţia că pacienţii internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte au fost duşi la vot cu maşinile unor “militanţi politici”, dar şi cu taximetre, democrat-liberalii acuzând că se fac “presiuni” şi că bolnavii primesc “specificaţii clare de a vota un anumit partid”.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii de PDL Dâmboviţa, reprezentanţii acestei formaţiuni au sesizat Poliţia, cerând să verifice “în ce condiţii pacienţii internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte au fost trimişi, cu taxi-urile, la Secţia de votare nr. 63 din Micro XI, dar şi la alte secţii din municipiu, cu specificaţii clare de a vota la europarlamentare un anumit partid”.

Sursa citată precizează că, încă de dimineaţă au fost făcute “presiuni” asupra bolnavilor, aceştia fiind duşi la vot cu maşinile unor “militanţi politici”.

După ce autorităţile au fost sesizate şi au intervenit, pacienţii au fost îmbarcaţi în taxi, pe cheltuiala unor personaje angajate în cadrul unităţii spitaliceşti“, mai arată PDL Dâmboviţa.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Județului Dâmboviţa au declarat că poliţiştii fac verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt.