27.4 C
București
joi, 30 iunie 2022 - 22:22
No menu items!

Incidente la urne. Un bărbat a primit un buletin de vot pe care era aplicată ștampila „anulat”

spot_img

Un nou incident la o secție de votare a avut loc duminică dimineața, în Brăila. Un alegător a primit un buletin de vot pe care era aplicată ștampila „Anulat”, transmite Antena3. 

O persoană a reclamat faptul că a primit un buletin care avea aplicată deja o ștampilă de vot, spun repezentanții IPJ Brăila.

În urma verificărilor făcute, a rezultat faptul că respectivul buletin de vot a fost distribuit dintr-o eroare, acesta având aplicată ștampila „Anulat”. Potrivit polițiștilor, ulterior, alegătorului i-a fost înmânat un nou buletin de vot.

IPJ Brăila anunță că 105 poliţişti, 80 de jandarmi, 22 de reprezentanţi ai ISU, 57 polițiști de frontieră și 6 de la alte structuri vor asigura paza şi protecţia celor 282 secţii de votare ce s-au constituit pe raza judeţului Brăila.

De asemenea, alți 142 de polițiști vor asigura măsuri de ordine și liniște publică. La nivelul județului sunt constituite 216 echipe de intervenție, formate din angajați ai structurilor M.A.I., capabile să intervină în cel mai scurt timp dacă situația o impune, scrie Mediafax.