22.4 C
București
luni, 20 septembrie 2021 - 16:34

Incident violent filmat în metroul din Munchen. Motivul pentru care un grup de imigranți atacă doi pensionari / VIDEO

spot_img

Un incident violent a fost filmat la metroul din Munchen (Germania). Mai mulți tineri imigranți au atacat doi pensionari germani, care au încercat să ajute o tânără agresată de refugiați, în plină zi.

Incidentul a fost filmat cu telefonul mobil de un călător, în metrou, în Munchen. În momentul în care o tânără a început să fie hărțuită de un grup de imigranți, câțiva pensionari au sărit în ajutorul acesteia, însă imigranții au devenit violenți și au început să-i îmbrâncească și să-i lovească pe pensionari.

Tom Roth, bărbatul care a urcat clipul pe Facebook, a declarat “Daily Mail” că violențele au început după ce tânăra a respins avansurile unuia dintre solicitanții de azil.

“S-a întamplat în mijlocul zilei, în centrul Munchen-ului. M-am așezat în fața unei tinere, iar în spatele meu erau patru locuri pe care stăteau mai mulți refugiați. Unul dintre ei a întrebat-o ceva pe tânără, apoi bărbatul și-a pus mâna pe gâtul ei. În acel moment, femeia s-a retras și s-a uitat în direcția mea. În timp ce metroul mergea, bărbatul a izbit cu pumnul geamul, probabil din frustare că femeia l-a respins. Mai mulți bărbați mai în vârstă i-au cerut să înceteze, iar unul dintre refugiați l-a atins pe cap batjocoritor pe unul dintre bărbații mai în vârstă. Atunci, lucrurile au degenerat, unul dintre refugiați chiar i-a băgat mana în gât unuia dintre pasageri. Când am ajuns în stație, am sunat la poliție, dar au spus că nu le pot face nimic”, a mai povestit bărbatul pentru “Daily Mail”.

În Germania, astfel de incidente în care sunt implicați refugiați sunt tot mai frecvente.

https://www.youtube.com/watch?v=54vilMCux9E