12.6 C
București
miercuri, 21 aprilie 2021 - 10:27

Incident revoltător în Capitală: o femeie a căzut într-un canal al cărui capac a fost furat

O femeie în vârstă de 65 de ani s-a ales cu un picior rupt și cu răni pe tot corpul după ce a căzut într-un canal lăsat descoperit.

Femeia venise din Constanța ca să petreacă sărbătorile alături de fiul ei, însă, cum a coborât din mașină, a pășit direct în capcana din asfalt.

“Era să moară. A parcat în fata blocului, chiar lângă canalul care era acoperit cu o folie”, a povestit soțul femeii pentru știrileprotv.ro.

“Groapa nu are capac de 4 ani, a fost furat, apoi a fost pus un grilaj care a dispărut și ăla și apoi cineva l-a acoperit cu o folie din plastic”, a povestit un martor.

Femeia a avut ghinionul să cadă într-un canal colector adânc de aproximativ 4 metri, pe fundul căruia curge cu repeziciune apa. Chiar fiul ei a fost cel care a coborât după ea și a ținut-o la suprafață până când au sosit pompierii. Altfel, risca să fie luată de apă și dusă în tubulatura subterană.

Canalul situat pe Bulevardul Theodor Pallady nu doar că nu avea capac, dar nici scară interioară nu exista, treptele fiind și ele furate.

Un echipaj SMURD a transportat-o imediat la spitalul Pantelimon, unde i s-au făcut investigații amănunțite. Pentru fractura suferită la picior va fi operată spun medicii, care sunt optimiști că, de Crăciun, femeia va fi acasă.