12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 13:58
No menu items!

Incident la Poșta Română. O angajată a ajuns la spital, după ce a fost atacată cu un cuțit de un coleg

spot_img

Polițiștii bucureșteni au declanșat o anchetă după ce o angajată a Poștei Române a fost rănită cu un cuțit de către un coleg. Agresiunea a avut loc chiar în sediul instituției.

Secția 20 a fost alertată, luni, în jurul orei 23.30, despre faptul că angajata Poștei Române a fost tăiată la o mână de către un coleg de serviciu. Potrivit unor surse din Poliție, incidentul a avut loc în sediul din Calea Giulești, în vestiar. Cei doi erau în pauza de masă și au început să se certe, iar bărbatul, cu care femeia a avut o relație până  în urmă cu două săptămâni, a înjunghiat-o cu un cuțit.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat-o pe femeie la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au declanșat imediat o anchetă, iar agresorul a fost depistat și condus la sediul Poliției. Angajata Poștei a susținut însă că nu dorește să facă plângere împotriva fostului iubit.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru purtare abuzivă.