32.2 C
București
miercuri, 23 iunie 2021 - 18:24

Incident în Ministerul condus de Cristian Ghinea, în timp ce se lucra intens la PNRR. Trei funcționari au cazut cu liftul în gol

spot_img

Cristian Ghinea a susținut miercuri o conferință de presă pentru prezentarea Planului Național de Redresare și Reziliență. În cadrul acesteia a ținut să răspundă unor reproșuri publice potrivit cărora, mai mulți funcționari din minister ar fi refuzat să lucreze să lucreze la PNRR. ” Am lucrat mii de ore. (…) Într-o noapte trei funcționari au căzut cu liftul în gol.”

”Sunt câteva zeci de oameni care au muncit, sunt câteva zeci de oameni care au muncit şi la ministerele de linie (…) Sâmbătă seară, ca să vă dau un element de picanterie, la ora 11.00 noaptea, trei colegi au picat cu liftul două etaje în gol. Au venit jandarmii şi echipele de intervenţie. A fost un moment de mare emoţie, fix când aveam cel mai mult de lucru”.

”Doamne fereşte, au fost zeci de oameni care au stat până noaptea târziu ca să termine în timp utli. Le mulţumesc cu această ocazie”, a declarat, miercuri, Cristian Ghinea, la prezentarea PNRR.

Ministrul a precizat că cei trei funcţionari care au rămas blocaţi în lift sunt bine, nu au fost răniţi.

”A fost foarte mult stres şi foarte multă muncă şi numai de asta nu aveam nevoie. Nu s-a întâmplat nimic”, a mai declarat ministrul.