20.8 C
București
miercuri, 22 mai 2024 - 23:45
No menu items!

Incident grav într-o școală din Giurgiu. O femeie a intrat în clasă în timpul orei și a bătut două eleve

spot_img

O femeie de 47 de ani, din judeţul Giurgiu, a fost reţinută după ce a intrat într-o şcoală din localitatea Frăteşti, în timpul cursurilor, şi a lovit două eleve. Femeia este mama altui elev, iar incidentul s-a produs pe fondul unor neînţelegeri mai vechi.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu a anunţat, vineri, că poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Giurgiu au fost sesizaţi telefonic, miercuri seară, de către un reprezentant al unei şcoli gimnaziale din localitatea Frăteşti, despre faptul că două eleve au fost agresate fizic de o femeie.

”În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, din primele cercetări reieşind faptul că în ziua de 22 martie a.c., în intervalul orar 15.00-16.00, în interiorul şcolii, în timpul predării cursurilor, ar fi pătruns o femeie, de 47 de ani, din localitatea Frăteşti, mama unui elev, care, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, ar fi agresat fizic două eleve, de 12 ani, prin aplicarea de lovituri la nivelul feţei şi abdomenului”, a arătat sursa citată.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Femeia a fost reţinută, joi, pentru 24 de ore, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

                                                                                                                  Adina Silav