25.2 C
București
sâmbătă, 1 octombrie 2022 - 20:03
No menu items!

Incident grav în Capitală. Angajatul unei spălătorii auto, lovit intenționat cu mașina

spot_img

Angajatul unei sălătorii auto din Capitală a fost lovit intenționat cu mașina de un client nervos. Polițiștii fac cercetări pentru tentativă de omor.

Potrivit martorilor, șoferul a devenit recalcitrant după ce ar fi refuzat să achite pachetul de spălare. El a plecat, însă a revenit după numai câteva minute, în viteză, și l-a lovit în plin pe unul dintre angajații spălătoriei.

Agresorul a fugit apoi și a abandonat mașina într-o parcare din apropierea Mall Vitan. El a fost identificat și este căutat acum de polițiști.

 „Având în vedere faptul că, din primele date, reieşea că fapta ar fi fost comisă cu intenţie, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri. Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, a precizat, joi, Poliția Capitalei.

A fost efectuată cercetarea la faţa locului şi au fost audiate mai multe persoane, iar în urma investigaţiilor a fost depistat autoturismul.

„De asemenea, a fost stabilită identitatea unui bărbat, care posibil s-a aflat la volanul autoturismului. Procurorul criminalist a dispus măsuri în vederea depistării acestuia, pentru clarificarea situaţiei de fapt şi de drept”, mai arată Poliția.

                                                                                                                 Adina Silav

SURSA FOTO: DIGI 24