23.3 C
București
sâmbătă, 10 iunie 2023 - 23:55
No menu items!

VIDEO/GALERIE FOTO Incident aviatic în București. Un elicopter american a aterizat de urgență pe Bulevardul Aviatorilor. Trafic blocat

spot_img

Incidentul aviatic a avut loc în timpul unui antrenament. Elicopterul american, Black Hawk cu inscripția Infanterie 1, a pierdut din înălțime brusc și a aterizat de urgență în mijlocul Bulevardului Aviatorilor. În momentul aterizării, aparatul de zbor a doborât doi stâlpi de iluminat. Unul  a căzut peste o dubiță. Nu sunt persoane rănite.

Echipajul a anunțat că are probleme, astfel că polițiștii au oprit traficul și aparatul a reușit să aterizeze pe șosea, în centrul Capitalei, fără a fi nimeni rănit.

Până a reușit să aterizeze, elicopterul a zburat la înălțime foarte mică, printre clădirile din zona Bulevardului Aviatorilor.

Este vorba despre un elicopter militar american UH-60 Black Hawk care lua parte la o serie de antrenamente pentru sărbătorirea Zilei Forţelor Aeriene Române.

„Un elicopter militar al forțelor armate ale SUA, a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle, între Bulevardul Primăverii și Calea Dorobanți. Din primele date, nu s-au înregistrat victime. În urma evenimentului, 2 stâlpi de electricitate au căzut peste 2 autovehicule, acestea fiind avariate. Circulația rutieră este restricționată”, a comunicat MAI.